2016-05-31 09:59

2016-05-31 09:59

Vårkonsert i sommarkvällen

FILIPSTAD: Kulturskolan uppträdde på torget

Efter en regnig helg kom en måndag med solsken – då blev det vårkonsert utomhus med Kulturskolan.

Kulturskolans elever intog torgscenen på Stora torget och sjöng både klassiska visor och lite modernare. Såväl Idas sommarvisa som Abba-hits flödade ut från scenen. Publiken bestod av anhöriga men också av förbipasserande som tagit chansen att stanna upp och lyssna en stund. Tvärflöjt, fiol, elgitarr och trummor var några av instrumenten de fick höra, och så sång, inte minst.

Och hur lät det då? Ja, ett smakprov kommer här i webb-tv-inslaget!

Kulturskolans elever intog torgscenen på Stora torget och sjöng både klassiska visor och lite modernare. Såväl Idas sommarvisa som Abba-hits flödade ut från scenen. Publiken bestod av anhöriga men också av förbipasserande som tagit chansen att stanna upp och lyssna en stund. Tvärflöjt, fiol, elgitarr och trummor var några av instrumenten de fick höra, och så sång, inte minst.

Och hur lät det då? Ja, ett smakprov kommer här i webb-tv-inslaget!