2016-05-04 18:03

2016-05-04 18:08

Manifestation för Aleppo

FILIPSTAD: En påminnelse om kriget i Syrien

En stor demonstration pågick i centrala Filipstad under onsdagseftermiddagen.
Demonstranterna samlades för att påminna om kriget i Syrien och dess offer.

Budskapet var tydligt: Kriget i Syrien har redan skördat för många offer och situationen i Aleppo är katastrofal.

Budskapet framfördes på plakat och i talkörer och genom att barn lade sig ner på marken, en del med demonstrationsplakat, andra inrullade i vita lakan fläckade med röda stråk, en effektiv påminnelse om det våld som drabbar såväl barn som vuxna i det så krigsdrabbade landet.

Budskapet var tydligt: Kriget i Syrien har redan skördat för många offer och situationen i Aleppo är katastrofal.

Budskapet framfördes på plakat och i talkörer och genom att barn lade sig ner på marken, en del med demonstrationsplakat, andra inrullade i vita lakan fläckade med röda stråk, en effektiv påminnelse om det våld som drabbar såväl barn som vuxna i det så krigsdrabbade landet.