2016-04-29 18:48

2016-04-29 18:48

Dömda för bilstöld

MOLKOM: Festade och stal

Två män och en kvinna har dömts för att ha stulit en bil. Båda männen döms även för narkotikabrott, den yngre av dem ska också ha gjort sig skyldig till narkotikasmuggling.

Männen som är 22 och 26 år gamla är hemmahörande i Molkom, den 20-åriga kvinnan i Grums. Det var i augusti förra året som trion festade med en annan man vars arbetsbil de senare stal. 22-åringen ska även ha försökt att ta ut pengar med hjälp av mannens bankomatkort. Kvinnan dömdes till villkorlig dom medan männen dömdes till skyddstillsyn.

Männen som är 22 och 26 år gamla är hemmahörande i Molkom, den 20-åriga kvinnan i Grums. Det var i augusti förra året som trion festade med en annan man vars arbetsbil de senare stal. 22-åringen ska även ha försökt att ta ut pengar med hjälp av mannens bankomatkort. Kvinnan dömdes till villkorlig dom medan männen dömdes till skyddstillsyn.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.