2016-04-25 10:12

2016-04-25 10:12

Prinsen tar pappaledigt från STCC

KUNGLIGT

Prins Carl Philip tar ledig från STCC i helgen för att vara pappa – och fira sin egen pappas 70-årsdag.

Det meddelar STCC i ett pressmeddelande där det också framgår att prinsens ersättare i helgens STCC-premiär blir den nyzeeländska föraren Scott McLaughlin. Det blir dock ingen lång pappaledighet för racingprinsen. Carl Philip återvänder till årets andra tävling på Mantorp Park redan den 26 maj och fortsätter sedan resten av säsongen.

– Varma gratulationer från alla i Polestar Cyan Racing till prins Carl Philip och medan vi kommer att sakna honom under första tävlingen är Scott en ung och lovande racingtalang som gör ett mycket bra jobb i Australien, säger Alexander Murdzevski Schedvin på Polestar.

Det meddelar STCC i ett pressmeddelande där det också framgår att prinsens ersättare i helgens STCC-premiär blir den nyzeeländska föraren Scott McLaughlin. Det blir dock ingen lång pappaledighet för racingprinsen. Carl Philip återvänder till årets andra tävling på Mantorp Park redan den 26 maj och fortsätter sedan resten av säsongen.

– Varma gratulationer från alla i Polestar Cyan Racing till prins Carl Philip och medan vi kommer att sakna honom under första tävlingen är Scott en ung och lovande racingtalang som gör ett mycket bra jobb i Australien, säger Alexander Murdzevski Schedvin på Polestar.