2016-04-22 14:21

2016-04-22 14:21

Polisen medlade i bråk på boende

LESJÖFORS

Vid halvåtta-tiden på torsdagen blev det bråk på ett flyktingboende i Lesjöfors

Några hade blivit ovänner och enligt vad polisen fick höra var det någon som kastat något på någon i samband med detta. Av dygnsrapporten från polisen framgår att polispatrullens insats i sammanhanget blev medling.

Vad bråket handlade om framgår inte av rapporten.

Några hade blivit ovänner och enligt vad polisen fick höra var det någon som kastat något på någon i samband med detta. Av dygnsrapporten från polisen framgår att polispatrullens insats i sammanhanget blev medling.

Vad bråket handlade om framgår inte av rapporten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.