2016-04-13 13:30

2016-04-13 13:30

Nytt besök från Kina planeras i vår

FILIPSTAD

De har varit här förut och nu verkar det ha blivit dags för ett nytt besök.

Den 26 april planeras Filipstad än en gång få påhälsning av representanter från Longyan, tillhörande Fujianprovinsen i Kina. Under sin senaste vistelse i Fiipstad 2014 besökte delegaterna Bergsskolan.

Vad det tänkta besöket kommer bjuda på i år är ännu inte klart.

– De ska besöka Trollhättan och då passar de på att, troligtvis, även komma hit, säger kommunalråd Per Gruvberger (S).

 

Den 26 april planeras Filipstad än en gång få påhälsning av representanter från Longyan, tillhörande Fujianprovinsen i Kina. Under sin senaste vistelse i Fiipstad 2014 besökte delegaterna Bergsskolan.

Vad det tänkta besöket kommer bjuda på i år är ännu inte klart.

– De ska besöka Trollhättan och då passar de på att, troligtvis, även komma hit, säger kommunalråd Per Gruvberger (S).

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.