2016-04-01 16:48

2016-04-01 16:48

Brandmän på skoldisco

PERSBERG

Eleverna på Persbergs skola skulle ha påskdisco – men när rökmaskinen puttrade i gång gick brandlarmet.

Det hände på onsdagskvällen och när larmet gick ryckte räddningstjänsten ut direkt. Två brandbilar rullade in på skolgården och snart kunde det konstateras att det inte var någon brand, utan en rökmaskin som orsakat larmet. Eleverna hade utrymt och stod föredömligt uppställda ute på skolgården.

Rökmaskinen stängdes av och sedan kunde discot fortsätta som planerat, efter det oväntade besöket.

Det hände på onsdagskvällen och när larmet gick ryckte räddningstjänsten ut direkt. Två brandbilar rullade in på skolgården och snart kunde det konstateras att det inte var någon brand, utan en rökmaskin som orsakat larmet. Eleverna hade utrymt och stod föredömligt uppställda ute på skolgården.

Rökmaskinen stängdes av och sedan kunde discot fortsätta som planerat, efter det oväntade besöket.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.