2016-03-16 15:41

2016-03-16 15:41

Polispatrull blev vittne till brott

FILIPSTAD

Från ett fönster på polisstationen kunde en patrull se hur en man på tisdagskvällen krossade en ruta till Café Louise.

Patrullen kunde snabbt springa över vägen och gripa mannen som fortfarande under onsdagseftermiddagen satt anhållen. Mannen är, utöver stöldförsök, även misstänkt för brott mot knivlagen då polisen hittade ett multiverktyg i en av hans fickor.

Patrullen kunde snabbt springa över vägen och gripa mannen som fortfarande under onsdagseftermiddagen satt anhållen. Mannen är, utöver stöldförsök, även misstänkt för brott mot knivlagen då polisen hittade ett multiverktyg i en av hans fickor.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.