2016-03-11 13:54

2016-03-11 13:54

Snattare hade kniv och narkotika

FILIPSTAD

En man född 1989 åkte fast för snatteri på Coop Extra i Filipstad vid 20-tiden på tisdagskvällen.

När en polispatrull kom dit upptäcktes att mannen förutom att ha plockat på sig varor till ett värde av 218 kronor också bar kniv plus att han hade en bit narkotika. Nu misstänks han för brott mot knivlagen, narkotikabrott - innehav samt snatteri.

När en polispatrull kom dit upptäcktes att mannen förutom att ha plockat på sig varor till ett värde av 218 kronor också bar kniv plus att han hade en bit narkotika. Nu misstänks han för brott mot knivlagen, narkotikabrott - innehav samt snatteri.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.