2016-03-04 09:01

2016-03-04 09:01

Duo åtalas för restauranginbrott

MOLKOM

Två Filipstadsbor, en kvinna och en man, åtalas för stöld.

Tillsammans ska de ha gjort inbrott på en restaurang där de stal mat och ett kassaskåp.

Händelsen inträffade i november förra året. Mannen och kvinnan som båda är i 30-årsåldern, ska vid inbrottet på en matservering i Molkom plockat med sig livsmedel, tobak och ett kassaskåp – allt till ett värde av nära 2 000 kronor. En del av stöldgodset ska sedan ha återfunnits i mannens bil.

Kvinnan åtalas även för ytterligare ett brott – hon ska tidigare under hösten ha gjort inbrott i en butik i Karlstad där hon stal mat och snusdosor för nära 1 000 kronor.

Restaurangen i Molkom yrkar på att mannen och kvinnan tillsammans ska betala ett skadestånd på 22 200 kronor för det inträffade.

Händelsen inträffade i november förra året. Mannen och kvinnan som båda är i 30-årsåldern, ska vid inbrottet på en matservering i Molkom plockat med sig livsmedel, tobak och ett kassaskåp – allt till ett värde av nära 2 000 kronor. En del av stöldgodset ska sedan ha återfunnits i mannens bil.

Kvinnan åtalas även för ytterligare ett brott – hon ska tidigare under hösten ha gjort inbrott i en butik i Karlstad där hon stal mat och snusdosor för nära 1 000 kronor.

Restaurangen i Molkom yrkar på att mannen och kvinnan tillsammans ska betala ett skadestånd på 22 200 kronor för det inträffade.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.