2016-02-29 15:26

2016-02-29 15:26

Söker bidrag till visans festival

NORDMARK: Planer för sommaren

Värmlandsvisans dagar behöver bidrag.

I en skrivelse till kommunen söker arrangerande Nordmarks hembygdsförening ett bidrag på 35 000 kronor för att ha råd med arvoden till de deltagande musikerna.

Värmlandsvisans dagar är planerade till den 28 till 29 juli på Nordmarksbergs herrgård och det blir tredje upplagan av festivalen. Av ansökan framgår att årets festival kommer att omfatta cirka 25 musikanter.

I en skrivelse till kommunen söker arrangerande Nordmarks hembygdsförening ett bidrag på 35 000 kronor för att ha råd med arvoden till de deltagande musikerna.

Värmlandsvisans dagar är planerade till den 28 till 29 juli på Nordmarksbergs herrgård och det blir tredje upplagan av festivalen. Av ansökan framgår att årets festival kommer att omfatta cirka 25 musikanter.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.