2016-02-29 18:09

2016-02-29 18:09

Misstänkt cannabisodlare åtalas

FILIPSTAD

En Filipstadsbo åtalas misstänks för att ha tillverkat och innehaft 115 gram cannabis i en lägenhet i Filipstad.

I samband med polisens tillslag mot mannen beslagstogs bland annat vågar, gödningsmedel, växtnäring och lampor. Detta narkotikabrott har mannen erkänt i förhör. Han har även erkänt åtalspunkten narkotikabrott, ringa brott för att han använt cannabis. Däremot nekar han till brott en åtalspunkt om att ha innehaft tabletter och amfetamin.

I samband med polisens tillslag mot mannen beslagstogs bland annat vågar, gödningsmedel, växtnäring och lampor. Detta narkotikabrott har mannen erkänt i förhör. Han har även erkänt åtalspunkten narkotikabrott, ringa brott för att han använt cannabis. Däremot nekar han till brott en åtalspunkt om att ha innehaft tabletter och amfetamin.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.