2016-02-22 16:57

2016-02-22 16:57

Vilken god helg det blev

KARLSTAD: Många minglade på mässan

Vin, choklad och italienska korvar. Det var något av innehållet när Vin- och delimässan dukades upp i helgen. Biljetterna till evenemanget var slutsålda både inför fredagen och lördagen, så det var bra tryck i mässhallen frampå dagen när besökarna minglade runt och provsmakade. Så klart var det några stassare på plats också.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.