2016-01-29 15:39

2016-01-29 15:39

Elever bestulna under lektion

FILIPSTAD

Tre elever från Ferlinskolan har blivit bestulna på sina mobiltelefoner.

Stölden ska ha begåtts medan eleverna under onsdagsmorgonen hade gymnastiklektion. Mobilerna förvarades i omklädningsrummet.

Även i Spångbergshallen har en stöld inträffat. En man hade för en kort stund hängt av sig sin jacka med plånbok i. När han kom tillbaks till jackan efter fem minuter var plånboken med diverse kort och id-handling, borta.

Stölden ska ha begåtts medan eleverna under onsdagsmorgonen hade gymnastiklektion. Mobilerna förvarades i omklädningsrummet.

Även i Spångbergshallen har en stöld inträffat. En man hade för en kort stund hängt av sig sin jacka med plånbok i. När han kom tillbaks till jackan efter fem minuter var plånboken med diverse kort och id-handling, borta.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.