2015-12-28 14:08

2015-12-28 14:08

Kvinna hotad till livet

FILIPSTAD: Filipstad

Det har varit en lugn julhelg polisiärt sett i Filipstad.

Filipstadspolisen har två brott att rapportera efter helgen.

En kvinna blev hotad till livet av en man när hon var ute på stan vid 13-tiden dagen före julafton. Kvinnan är inte bekant med mannen men polisen vet vem den misstänkte är och han misstänks nu för olaga hot.

En man rapporterades för grov olovlig körning, sedan han vid 17.30-tiden på julafton blivit påkommen med att köra bil på 26:an söder om Filipstad. Mannen saknar körkort och har tidigare åkt fast för samma brott, därav rubriceringen ”grov”.

Filipstadspolisen har två brott att rapportera efter helgen.

En kvinna blev hotad till livet av en man när hon var ute på stan vid 13-tiden dagen före julafton. Kvinnan är inte bekant med mannen men polisen vet vem den misstänkte är och han misstänks nu för olaga hot.

En man rapporterades för grov olovlig körning, sedan han vid 17.30-tiden på julafton blivit påkommen med att köra bil på 26:an söder om Filipstad. Mannen saknar körkort och har tidigare åkt fast för samma brott, därav rubriceringen ”grov”.