2015-12-11 12:10

2015-12-11 12:12

Filipstads lucia spred ljus i fullmäktige

FILIPSTAD: Tjejerna som skingrar mörkret

Matilda Carlsson och hennes tärnor kom till Filipstads politiker på torsdagskvällen för att sprida ljuset. De tågade in, sjöng och fick applåder vid fullmäktiges sammanträde. Nu är det bara resten kvar – under helgen har de 15 framträdanden bara under lördagen. Och på söndag, den 13 december, är det dags för den stora kröningen i Filipstads kyrka. ”Det känns pirrigt!” tycker Matilda.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.