2015-12-11 14:21

2015-12-11 14:21

Älgtjur stals från jaktlag

FILIPSTAD

Jaktlaget sköt och hängde upp älgtjuren i sin slaktbod den 5 december.

De låste ordentligt med en järnbygel. Men när de kom tillbaka den 9 december var älgtjuren borta. Minst 120 kilo kött värt 7 200 kronor hade försvunnit. Några spår efter förövarna finns inte – det hade regnat i området vid tiden för stölden.

 

De låste ordentligt med en järnbygel. Men när de kom tillbaka den 9 december var älgtjuren borta. Minst 120 kilo kött värt 7 200 kronor hade försvunnit. Några spår efter förövarna finns inte – det hade regnat i området vid tiden för stölden.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.