2015-12-03 14:46

2015-12-03 14:46

Skruvade loss hjulbultar på bil

FILIPSTAD

En kvinna i Filipstad har polisanmält en skadegörelse på sin bil. Någon ska ha skruvat loss däckbultarna på samtliga fyra däck, samt hällt vatten i bensintanken.

Det var när anmälarens dotter använde bilen som sabotaget upptäcktes. Under färden höll vänster framhjul på att ramla av. När hon stannade bilen insåg hon att samtliga däck satt löst. Bilen undersöktes senare på verkstad och då upptäcktes även vattnet i bensinen.

Ärendet är rubricerat som framkallande av fara för annan. Polisen har ingen misstänkt.

Det var när anmälarens dotter använde bilen som sabotaget upptäcktes. Under färden höll vänster framhjul på att ramla av. När hon stannade bilen insåg hon att samtliga däck satt löst. Bilen undersöktes senare på verkstad och då upptäcktes även vattnet i bensinen.

Ärendet är rubricerat som framkallande av fara för annan. Polisen har ingen misstänkt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.