2015-11-13 17:29

2015-11-13 17:29

Tjuvarna fick mycket att bära

NORDMARK

Två kaminer, ett strömaggregat, en borrmaskin, skruvdragare och många andra verktyg – tjuvarna som gjorde inbrott i en sommarstuga i trakterna kring Nordmark hade minst sagt händerna fulla efter sitt tillslag.

Inbrottet ska enligt polisen ha ägt rum någon gång mellan den 26 oktober och den 10 november.

Gärningsmännen har tagit sig in i fritidshuset genom att bryta upp ytterdörren. Även ett fönster på byggnaden ska ha krossats.

Inbrottet ska enligt polisen ha ägt rum någon gång mellan den 26 oktober och den 10 november.

Gärningsmännen har tagit sig in i fritidshuset genom att bryta upp ytterdörren. Även ett fönster på byggnaden ska ha krossats.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.