2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Skojbråk gick överstyr

FILIPSTAD

Ett bråk på skoj två bekanta grabbar emellan på påskafton i år gick över styr.

På tisdagen dömdes en av dem, en 25-åring från Lesjöfors, för misshandel till samhällstjänst i 50 timmar. Värmlands tingsrätt konstaterar att brottet egentligen är värt en månads fängelse men nöjer sig med villkorlig dom mot bakgrund av att den dömde lever under ordnade förhållanden. Bråket uppstod under en resa till Norge.

På tisdagen dömdes en av dem, en 25-åring från Lesjöfors, för misshandel till samhällstjänst i 50 timmar. Värmlands tingsrätt konstaterar att brottet egentligen är värt en månads fängelse men nöjer sig med villkorlig dom mot bakgrund av att den dömde lever under ordnade förhållanden. Bråket uppstod under en resa till Norge.