2015-10-17 06:00

2015-10-17 06:00

Gunnel lär företagareatt förändra sitt fokus

FILIPSTAD: Näringslivskontoret laddar för after work

Genom att sluta fokusera på problem går det bli mer framgångsrik.
Om detta handlar näringslivskontorets kommande företags after work.

För att bredda perspektiven, ingjuta positiva tankar och faktiskt se skogen trots alla träd har coachen, tillika författaren, Gunnel Ryner bjudits in att föreläsa under kvällsträffen som hålls onsdagen den 21 oktober.

Hon uppmanar företagare att slänga problemglasögonen och starta en positiv revolution. Kvällen kommer att handla om hur företagare kan lägga om fokus och bli mer framgångsrika. Istället för att koncentrera sig på det som inte fungerar och skapa en negativ atmosfär genom att ägna tid åt att inrikta sig på att åtgärda fel och brister, går det lägga om sitt tänk och istället fokusera på styrkor och redan positiva delar i företaget.

Som vanligt bjuds kommunens alla företagare in att medverka under after worken.

För att bredda perspektiven, ingjuta positiva tankar och faktiskt se skogen trots alla träd har coachen, tillika författaren, Gunnel Ryner bjudits in att föreläsa under kvällsträffen som hålls onsdagen den 21 oktober.

Hon uppmanar företagare att slänga problemglasögonen och starta en positiv revolution. Kvällen kommer att handla om hur företagare kan lägga om fokus och bli mer framgångsrika. Istället för att koncentrera sig på det som inte fungerar och skapa en negativ atmosfär genom att ägna tid åt att inrikta sig på att åtgärda fel och brister, går det lägga om sitt tänk och istället fokusera på styrkor och redan positiva delar i företaget.

Som vanligt bjuds kommunens alla företagare in att medverka under after worken.