2015-10-06 14:10

2015-10-06 14:10

Filipstads lottakår besökte Brigadmuseet

FÖRENINGSLIV: På utflykt till Karlstad

Filipstads lottakår har varit på utflykt. Fyra förhoppningsfulla lottor följde med på turen till Karlstad.

Mycket finns att se på Brigadmuseet, både utomhus och inomhus på totalt tre våningar. Ett enormt arbete ligger bakom denna utställning, som innehåller både militärt och civilt liv i form av kläder, möbler och musik. Mycket lärorikt och stimulerande för slumrande minnen av gångna tider, tyckte lottorna och konstaterar att både mode och teknik har gått framåt!

Alla uppbyggda miljöer var mycket autentiska. Vilket samlande och vilket arbete, som har lagts ner vid iordningställandet av detta monument över svunna tider!

Mycket finns att se på Brigadmuseet, både utomhus och inomhus på totalt tre våningar. Ett enormt arbete ligger bakom denna utställning, som innehåller både militärt och civilt liv i form av kläder, möbler och musik. Mycket lärorikt och stimulerande för slumrande minnen av gångna tider, tyckte lottorna och konstaterar att både mode och teknik har gått framåt!

Alla uppbyggda miljöer var mycket autentiska. Vilket samlande och vilket arbete, som har lagts ner vid iordningställandet av detta monument över svunna tider!