2015-09-22 23:01

2015-09-22 23:01

Larm om brand i villa var mest glöd

LESJÖFORS

Räddningstjänsten larmades på tisdagskvällen ut på en misstänkt villabrand vid Lönnhöjden utmed väg 26 i traktenm av Lesjöfors.

– Man hade tidigare på dagen rivit ner ett uthus och eldat. Någon såg röken på avstånd och larmade räddningstjänsten. Platsen låg högt och det såg ut som en villa i närheten brann. Men det var mest glödrester som tagit sig så det är inget stort. Vår uppgift blir att hälla på lite vatten men sedan lämnar vi platsen, säger Hasse Dahl, Bergslagens räddningstjänst.

– Man hade tidigare på dagen rivit ner ett uthus och eldat. Någon såg röken på avstånd och larmade räddningstjänsten. Platsen låg högt och det såg ut som en villa i närheten brann. Men det var mest glödrester som tagit sig så det är inget stort. Vår uppgift blir att hälla på lite vatten men sedan lämnar vi platsen, säger Hasse Dahl, Bergslagens räddningstjänst.