2015-09-13 22:10

2015-09-13 22:16

Voltade och körde av vägen

Lesjöfors

I en singelolycka på söndagen körde en personbil av vägen och voltade.

Vid 17-tiden körde en personbil av vägen och voltade. Olyckan skedde längs riksväg 26,  två mil norr om Lesjöfors och de två passagerarna klämdes fast. Räddningstjänsten fick klippa loss den skadade mannen och kvinnan för att får ur dem ur bilen. De fördes sedan med ambulanshelikopter och ambulans till sjukhus för vård.

Vid 17-tiden körde en personbil av vägen och voltade. Olyckan skedde längs riksväg 26,  två mil norr om Lesjöfors och de två passagerarna klämdes fast. Räddningstjänsten fick klippa loss den skadade mannen och kvinnan för att får ur dem ur bilen. De fördes sedan med ambulanshelikopter och ambulans till sjukhus för vård.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.