2015-09-09 13:06

2015-09-09 13:06

Nerlagd förundersökning om flygolyckan

FILIPSTAD

Polisen lägger ner förundersökningen kring flygolyckan i sjön Alstern i Filipstads kommun som inträffade i lördags.

I samband med olyckan inleddes en förundersökning rörande brott mot luftfartslagen. Men i dag meddelade polisen via ett pressmeddelande att utredningen läggs ner med motiveringen att brott som faller under allmänt åtal inte kan styrkas.

Två personer förolyckades i olyckan då ett flygplan av mindre modell störtade.

 

I samband med olyckan inleddes en förundersökning rörande brott mot luftfartslagen. Men i dag meddelade polisen via ett pressmeddelande att utredningen läggs ner med motiveringen att brott som faller under allmänt åtal inte kan styrkas.

Två personer förolyckades i olyckan då ett flygplan av mindre modell störtade.