2015-08-28 16:22

2015-08-28 16:22

Kvinna flydde från hundar

FILIPSTAD

En kvinna som var ute och promenerade med sin hund fick på torsdagen fly undan tre andra, lösspringande hundar.

Polisen berättar att kvinnan plockade upp sin hund och sprang till närmsta gård för att ta skydd.

En anmälan om detta har nu gjorts, dock är det inte första gången liknande händelser inträffar. Enligt polisen har det även tidigare kommit klagomål om dessa tre hundar som gör utfall mot såväl människor som djur.

Polisen berättar att kvinnan plockade upp sin hund och sprang till närmsta gård för att ta skydd.

En anmälan om detta har nu gjorts, dock är det inte första gången liknande händelser inträffar. Enligt polisen har det även tidigare kommit klagomål om dessa tre hundar som gör utfall mot såväl människor som djur.