2015-08-16 17:03

2015-08-16 17:03

Blodig kvinna funnen på riksväg

LESJÖFORS

På söndagsmorgonen larmade en bilist om att en blodig ung kvinna gick längs väg 26 nära avfarten till Liljendal.

Kvinnan fördes med ambulans till Torsby sjukhus för omplåstring. Till polisen sade kvinnan att hon hörde till en grupp bärplockare från ett av Sveriges grannländer. På lördagskvällen hade de fest i sina tält och under festen berättade kvinnan för sin pojkvän, en man i medelåldern, att hon ville resa hem. Pojkvännen svarade med att misshandla henne. På söndagseftermiddagen hade polisen beslutat att ta in pojkvännen till förhör.

Kvinnan fördes med ambulans till Torsby sjukhus för omplåstring. Till polisen sade kvinnan att hon hörde till en grupp bärplockare från ett av Sveriges grannländer. På lördagskvällen hade de fest i sina tält och under festen berättade kvinnan för sin pojkvän, en man i medelåldern, att hon ville resa hem. Pojkvännen svarade med att misshandla henne. På söndagseftermiddagen hade polisen beslutat att ta in pojkvännen till förhör.