2015-07-27 15:47

2015-07-27 15:47

Ny guldstöld

FILIPSTAD: Kvinna drabbad – men hur?

En kvinna har polisanmält att hon blivit bestulen på ett smyckeskrin. Hur stölden gått till, är ännu en gåta.

Kvinnan bor i en lägenhet i centrala Filipstad och någon gång mellan den 17 och 19 juli har ett smyckeskrin försvunnit från hennes hem. I skrinet fanns ett guldhalsband, ett guldarmband samt ytterligare några halsband.

När eller hur skrinet försvann vet den drabbade kvinnan inte.

FT har på senare tid skrivit om flera äldre personer som haft påhälsning av folk som lurats på lite olika sätt för att kunna söka igenom och stjäla ur bostäder, men den nu drabbade kvinnan kan inte påminna sig att hon haft något ovanligt besök – men borta är skrinet.

Kvinnan bor i en lägenhet i centrala Filipstad och någon gång mellan den 17 och 19 juli har ett smyckeskrin försvunnit från hennes hem. I skrinet fanns ett guldhalsband, ett guldarmband samt ytterligare några halsband.

När eller hur skrinet försvann vet den drabbade kvinnan inte.

FT har på senare tid skrivit om flera äldre personer som haft påhälsning av folk som lurats på lite olika sätt för att kunna söka igenom och stjäla ur bostäder, men den nu drabbade kvinnan kan inte påminna sig att hon haft något ovanligt besök – men borta är skrinet.