2015-07-26 06:00

2015-07-26 16:44

Stal pengar och bil från ideell förening

FILIPSTAD

En ideell förening i Filipstad blev under fredagsnatten utsatta för stöld från deras kassaskåp.

Någon ska ha kastat en gatusten mot ett fönster så att det krossats. Sedan ska tjuven ha fått upp dörren och tagit sig in. I ett syrum fanns ett kassaskåp samt ett mindre kassaskrin som båda bröts upp och pengar stals. Totalt var det 2000 kronor som försvann. I ett skåp hängde nycklar till en mindre skåpbil som också stals. Bilen hittades senare cirka 150 meter från platsen. En förundersökning är gjord och polisen fann ett mindre blodspår som de kan gå på.

Någon ska ha kastat en gatusten mot ett fönster så att det krossats. Sedan ska tjuven ha fått upp dörren och tagit sig in. I ett syrum fanns ett kassaskåp samt ett mindre kassaskrin som båda bröts upp och pengar stals. Totalt var det 2000 kronor som försvann. I ett skåp hängde nycklar till en mindre skåpbil som också stals. Bilen hittades senare cirka 150 meter från platsen. En förundersökning är gjord och polisen fann ett mindre blodspår som de kan gå på.