2015-07-21 06:00

2015-07-21 06:00

Vittnen avbröt inbrott

FILIPSTAD

Tack vare ett uppmärksamt vittne blev ett pågående inbrott i en sommarstuga utanför Filipstad avbrutet under söndagskvällen. Allmänheten hade sett en misstänkt bil vid sommarstugan och undersökt saken. Tjuvarna märkte att de blev sedda och drog från platsen. De ska då ha burit grejer från stugan. När polisen kommer dit noteras det att inbrott har skett, bland annat elektronik, alkohol och en blåslampa saknas. Tack vare bra signalement och övriga uppgifter från vittnen är polis positiv till att lösa fallet.

Tack vare ett uppmärksamt vittne blev ett pågående inbrott i en sommarstuga utanför Filipstad avbrutet under söndagskvällen. Allmänheten hade sett en misstänkt bil vid sommarstugan och undersökt saken. Tjuvarna märkte att de blev sedda och drog från platsen. De ska då ha burit grejer från stugan. När polisen kommer dit noteras det att inbrott har skett, bland annat elektronik, alkohol och en blåslampa saknas. Tack vare bra signalement och övriga uppgifter från vittnen är polis positiv till att lösa fallet.