2015-07-10 16:24

2015-07-10 16:24

Loppisarna flödar över i helgen

FILIPSTAD

Denna helg kan bli den bästa på länge om man gillar loppisar. För hela helgen kryllar det av fyndställen runt om i kommunen.

På lördag och söndag blir det stor gårdsloppis hos Inger och Arne Stjernlöf på Storhöjden. Där kommer det säljas möbler från Arnes föräldrahem, ett dödsbo, unika LP-skivor och 1000 andra föremål. På söndag blir det även parkloppis i folkets park i Nordmark där bland annat Nordmarks IF F12 kommer stå och sälja.

I helgen bjuder Sutterhöjden in till byloppis för första gången. På lördag och söndag vankas det försäljning av kläder, porslin och prylar på Strandkullen. Och för den som tyckte att helgen inte räckte till blir det stor gårdsloppis i Stjälpet på söndag och måndag.

Denna helg kan bli den bästa på länge om man gillar loppisar. För hela helgen kryllar det av fyndställen runt om i kommunen.

På lördag och söndag blir det stor gårdsloppis hos Inger och Arne Stjernlöf på Storhöjden. Där kommer det säljas möbler från Arnes föräldrahem, ett dödsbo, unika LP-skivor och 1000 andra föremål. På söndag blir det även parkloppis i folkets park i Nordmark där bland annat Nordmarks IF F12 kommer stå och sälja.

I helgen bjuder Sutterhöjden in till byloppis för första gången. På lördag och söndag vankas det försäljning av kläder, porslin och prylar på Strandkullen. Och för den som tyckte att helgen inte räckte till blir det stor gårdsloppis i Stjälpet på söndag och måndag.