2015-07-07 13:49

2015-07-07 13:49

Värmlänning kan bli ny SSU-ordförande

Philip Botström från Värmland kan bli nya ordföranden för SSU på kongressen i augusti.

Han kommer från Filipstad och sitter i dag i SSUs förbundsstyrelse.

– Jag känner en sådan drivkraft att jobba för jämlikhet, och att få SSU och socialdemokratin att bli ännu vassare politiskt. Jag vill vara med och utveckla både politiken i SSU och Socialdemokraterna så att vi uppfattas vara mer relevanta, sa Philip Botström i våras när han ställde upp som kandidat till SSU-ordförande, säger Philip Botström.

Även Sara Yazdanfar, förbundsstyrelseledamot från SSU Stockholms län, kandidaterade till posten som SSU-ordförande, men valberedningen föreslår nu alltså Botström.

Han kommer från Filipstad och sitter i dag i SSUs förbundsstyrelse.

– Jag känner en sådan drivkraft att jobba för jämlikhet, och att få SSU och socialdemokratin att bli ännu vassare politiskt. Jag vill vara med och utveckla både politiken i SSU och Socialdemokraterna så att vi uppfattas vara mer relevanta, sa Philip Botström i våras när han ställde upp som kandidat till SSU-ordförande, säger Philip Botström.

Även Sara Yazdanfar, förbundsstyrelseledamot från SSU Stockholms län, kandidaterade till posten som SSU-ordförande, men valberedningen föreslår nu alltså Botström.