2015-07-07 16:51

2015-07-07 16:51

Uteblivna tidningar blev skräp

FILIPSTAD: Nedskräpning vid Lyckan

Personer som åkte förbi förskolan Lyckan såg i tisdags morse att ett 30-tal tidningar låg på marken och skräpade. Det visade sig att Tidningstjänst inte kunnat dela ut vissa av morgonens tidningar och i stället ställt dem utanför sparbanken.

Enligt information från Tidningstjänst hade tidningsutdelarna inte kunnat ta sig in i byggnaden på Sparbanksgatan 3C som skulle ha tidningarna på morgonen. Tidningarna hade då ställts utanför porten någon gång mellan 03.00 och 06.00 natten till tisdag. Hur tidningarna sedan kom till asfaltsplanen utanför förskolan Lyckan en bit från Sparbanksgatan är oklart. Linda Hultman jobbar som förskolelärare på Lyckan och när hon kom tidigt på tisdagsmorgonen låg tidningarna utspridda över planen.

– Tidningarna låg här strax före 07.00 när jag kom imorse, säger hon.

Enligt information från Tidningstjänst hade tidningsutdelarna inte kunnat ta sig in i byggnaden på Sparbanksgatan 3C som skulle ha tidningarna på morgonen. Tidningarna hade då ställts utanför porten någon gång mellan 03.00 och 06.00 natten till tisdag. Hur tidningarna sedan kom till asfaltsplanen utanför förskolan Lyckan en bit från Sparbanksgatan är oklart. Linda Hultman jobbar som förskolelärare på Lyckan och när hon kom tidigt på tisdagsmorgonen låg tidningarna utspridda över planen.

– Tidningarna låg här strax före 07.00 när jag kom imorse, säger hon.