2015-07-02 11:00

2015-07-02 11:00

Musik från Taube till blues

NORDMARK

På söndagen firas det hemvändardagens musikgudstjänst i Nordmarks kyrka.

Duon Scrudge med Janne Samuelsson på sång och gitarr samt basisten Stenåke Kristiansson framför ett välkomponerat program som innehåller både Evert Taubes sånger och musik i bluesstil. Sångerna Här är den sköna sommar, Summertime, Looping the loop och Så skimrande var aldrig havet finns med i duons repertoar.

Katre Lehtsaar-Helmersson spelar fiol till några av sångerna och Anders E. Carlsson håller andakt.

Duon Scrudge med Janne Samuelsson på sång och gitarr samt basisten Stenåke Kristiansson framför ett välkomponerat program som innehåller både Evert Taubes sånger och musik i bluesstil. Sångerna Här är den sköna sommar, Summertime, Looping the loop och Så skimrande var aldrig havet finns med i duons repertoar.

Katre Lehtsaar-Helmersson spelar fiol till några av sångerna och Anders E. Carlsson håller andakt.