2015-06-12 12:23

2015-06-12 12:23

Flera inbrott uppdagade

FILIPSTAD: Tjuvar i farten

Polisen har fått in flera anmälningar om inbrott de senaste dagarna.

Ett inbrott upptäcktes i en villa i Nykroppa på torsdagen. Ägaren är bortrest och det var en person som ser till huset under tiden som gjorde upptäckten. Ett fönster är uppbrutet och villan har sökts igenom, men vad som stulits var inte klarlagt vid anmälningstillfället.

Ett fritidshus i Saxån har utsatts för inbrott någon gång mellan 10 maj och 11 juni. Ett fönster har brutits upp och en ruta har även slagits sönder. Väl inne har tjuven tagit med sig cyklar, verktyg och möbler. Också ett uthus har brutits upp men om något stulits där är oklart.

På Ferlinskolan gick larmet klockan halv ett, natten till fredagen. Väktare kom till platsen och upptäckte att en fönsterruta krossats och att någon varit inne i skolan. Om något stulits är inte klart.

Polisen har även fått en anmälan om en stöld som inte var i samband med ett inbrott: en mobiltelefon stals i samband med en fest som några ungdomar i stan hade i onsdags kväll.

Ett inbrott upptäcktes i en villa i Nykroppa på torsdagen. Ägaren är bortrest och det var en person som ser till huset under tiden som gjorde upptäckten. Ett fönster är uppbrutet och villan har sökts igenom, men vad som stulits var inte klarlagt vid anmälningstillfället.

Ett fritidshus i Saxån har utsatts för inbrott någon gång mellan 10 maj och 11 juni. Ett fönster har brutits upp och en ruta har även slagits sönder. Väl inne har tjuven tagit med sig cyklar, verktyg och möbler. Också ett uthus har brutits upp men om något stulits där är oklart.

På Ferlinskolan gick larmet klockan halv ett, natten till fredagen. Väktare kom till platsen och upptäckte att en fönsterruta krossats och att någon varit inne i skolan. Om något stulits är inte klart.

Polisen har även fått en anmälan om en stöld som inte var i samband med ett inbrott: en mobiltelefon stals i samband med en fest som några ungdomar i stan hade i onsdags kväll.