2015-06-11 10:20

2015-06-15 15:01

Rämmendagarna jubilerar

FILIPSTAD

Rämmendagarna 11-12 juli har blivit en tradition i Filipstads kommun. I år är det 5-årsjubileum samtidigt som Rämmens hembygdsgård har sitt 40-årsjubileum.

Det firas bland annat med en konsert med Jan ”Se på mig” Johansen i Rämmens kyrka den 12 juli. Det är också klart att kommunchefen i Filipstads kommun, Claes Hultgren, och kommunister Anders Carlsson från Filipstads församling kommer att utmana byns förare i uppvisningen och tävlingen med åkgräsklippare den 11 juli.

 

Det firas bland annat med en konsert med Jan ”Se på mig” Johansen i Rämmens kyrka den 12 juli. Det är också klart att kommunchefen i Filipstads kommun, Claes Hultgren, och kommunister Anders Carlsson från Filipstads församling kommer att utmana byns förare i uppvisningen och tävlingen med åkgräsklippare den 11 juli.