2015-06-02 06:00

2015-06-02 06:00

Han samlade välviljan

KARLSTAD: 37 motorcyklister i kortegen i Värmland

Handelsbodskortegen kördes i högst omväxlande väder, men en sak var konstant: viljan att hjälpa.
Totalt har Filipstadssonen Magnus Nybergs välgörenhetstur på mc gett cirka 35 000 kronor.

Både regn och sol väntade motorcyklisterna som gav sig ut i kortegen i Handelsbodens regi i torsdags. Det är Magnus Nybergs företag, som säljer bland annat mc-kläder i flera butiker. I Karlstad var det 37 motorcyklar med i ledet och 6518 kronor samlades in. Korteger gick även i Gävle, Linköping, Malmö och Stockholm. I Göteborg blev det ingen kortege, av säkerhetsskäl, men insamlingen där gav ändå drygt 2000 kronor.

Totalt blev det cirka 35 000 och insamlingen fortsätter, rapporterar Magnus Nyberg i ett nyhetsbrev. Insamlingsbössor finns i alla Handelsboden-butiker och det går även att ge bidrag via företagets hemsida.

De insamlade pengarna går till Svenska downföreningen. Föreningen arbetar med att stödja personer med Downs syndrom och deras familjer, bland annat genom att sprida kunskap och arrangera aktiviteter.

Både regn och sol väntade motorcyklisterna som gav sig ut i kortegen i Handelsbodens regi i torsdags. Det är Magnus Nybergs företag, som säljer bland annat mc-kläder i flera butiker. I Karlstad var det 37 motorcyklar med i ledet och 6518 kronor samlades in. Korteger gick även i Gävle, Linköping, Malmö och Stockholm. I Göteborg blev det ingen kortege, av säkerhetsskäl, men insamlingen där gav ändå drygt 2000 kronor.

Totalt blev det cirka 35 000 och insamlingen fortsätter, rapporterar Magnus Nyberg i ett nyhetsbrev. Insamlingsbössor finns i alla Handelsboden-butiker och det går även att ge bidrag via företagets hemsida.

De insamlade pengarna går till Svenska downföreningen. Föreningen arbetar med att stödja personer med Downs syndrom och deras familjer, bland annat genom att sprida kunskap och arrangera aktiviteter.