2015-05-22 06:22

2015-05-22 06:25

Två trafikolyckor på kort tid

112

Två personer fick under torsdagskvällen föras till sjukhus efter två trafikolyckor.

Den första trafikolyckan inträffade i närheten av Kil där en personbil körde av vägen och slog runt. Föraren av fordonet fördes till sjukhus med ambulans för tillsyn av vad som uppges vara lindriga skador.

Bara tjugo minuter senare, vid 18.30-tiden, inträffade en ny singelolycka – denna gång i vid Industrivägen/Sörängsvägen i de södra delarna av Filipstad. Det var ett fordon som av oklar anledning körde av vägen. En av passagerarna i bilen chockades och fördes med ambulans till sjukhus efter att bland annat ha klagat på nacksmärtor.

Den första trafikolyckan inträffade i närheten av Kil där en personbil körde av vägen och slog runt. Föraren av fordonet fördes till sjukhus med ambulans för tillsyn av vad som uppges vara lindriga skador.

Bara tjugo minuter senare, vid 18.30-tiden, inträffade en ny singelolycka – denna gång i vid Industrivägen/Sörängsvägen i de södra delarna av Filipstad. Det var ett fordon som av oklar anledning körde av vägen. En av passagerarna i bilen chockades och fördes med ambulans till sjukhus efter att bland annat ha klagat på nacksmärtor.