2015-04-21 13:58

2015-04-21 13:58

Hund avlivas efter attack

FILIPSTAD

En kvinna i 60-årsåldern hämtades med ambulans efter att ha blivit biten av en hund i Filipstad på måndagen.

Det var när kvinnan passerade en person som satt på en parkbänk med hunden intill sig som attacken skedde. Hunden ska oprovocerat ha rusat på kvinnan och bitit henne i armen. Hundföraren tog därefter kontroll över hunden och ringde efter ambulans.

Händelsen är polisanmäld. Hundens ägare har meddelat polisen att hunden kommer att avlivas.

Det var när kvinnan passerade en person som satt på en parkbänk med hunden intill sig som attacken skedde. Hunden ska oprovocerat ha rusat på kvinnan och bitit henne i armen. Hundföraren tog därefter kontroll över hunden och ringde efter ambulans.

Händelsen är polisanmäld. Hundens ägare har meddelat polisen att hunden kommer att avlivas.