2015-04-19 14:12

2015-04-19 14:15

Man misstänks för hustrumisshandel

FILIPSTAD

En 33 år gammal man misstänks för grov misshandel mot sin hustru. Det var vid 17.30-tiden på lördagen som polis kallades till parets bostad.

I förhör berättade kvinnan att mannen dragit henne i håret och tryckt ned hennes huvud mellan sina ben varefter han slagit henne. Misshandeln ska ha varit så svår att hon för en kort stund förlorade medvetandet. Hon hade synliga skador i ansiktet och på armarna.

 Mannen var på söndagen fortsatt frihetsberövad.

En 33 år gammal man misstänks för grov misshandel mot sin hustru. Det var vid 17.30-tiden på lördagen som polis kallades till parets bostad.

I förhör berättade kvinnan att mannen dragit henne i håret och tryckt ned hennes huvud mellan sina ben varefter han slagit henne. Misshandeln ska ha varit så svår att hon för en kort stund förlorade medvetandet. Hon hade synliga skador i ansiktet och på armarna.

 Mannen var på söndagen fortsatt frihetsberövad.