2015-03-02 09:59

2015-03-13 14:02

Bullseye släppte loss spelglädjen

KARLSTAD: Releasefest med mycket glädje

MUSIKFEST. Hårdrock, hög volym och mycket glädje. När Bullseye intog Rock bar i Karlstad var stämningen på topp från första stund.

Scenen var liten, men uppslutningen stor. Många Filipstadsbor hade tagit sig en tur till residensstaden i lördags kväll och det blev trångt vid scenkanten när Bullseye drog i gång.

För självklart måste en släppfest där en skiva presenteras också innehålla generösa smakprov från hur det låter – och live-momentet lyfter ju låtarna ännu mer.

Sångaren Johan Hallström kan alla rockposér utan att det blir klyschigt, Jesper Magnusson ser tokglad ut bakom trummorna men träffar rätt och samspelet mellan basisten Joakim Ståhl och gitarristen Bosse Norman är också det en källa till glädje.

Överlag är Bullseye ett hårdrocksgäng där det stenhårda i musiken kompletteras med så mycket spelglädje, busighet och glimt i ögat att en stund i det här bandets sällskap alltid blir ett feel good-evenemang.

Härnäst blir det faktiskt den finska publiken som får känna på detta och sen är det bara att hoppas att de även vänder hemåt med nya musikaliska framträdanden. Det smakar mer, Bullseye, det är bara att boka in Stora torget och fortsätta!

Scenen var liten, men uppslutningen stor. Många Filipstadsbor hade tagit sig en tur till residensstaden i lördags kväll och det blev trångt vid scenkanten när Bullseye drog i gång.

För självklart måste en släppfest där en skiva presenteras också innehålla generösa smakprov från hur det låter – och live-momentet lyfter ju låtarna ännu mer.

Sångaren Johan Hallström kan alla rockposér utan att det blir klyschigt, Jesper Magnusson ser tokglad ut bakom trummorna men träffar rätt och samspelet mellan basisten Joakim Ståhl och gitarristen Bosse Norman är också det en källa till glädje.

Överlag är Bullseye ett hårdrocksgäng där det stenhårda i musiken kompletteras med så mycket spelglädje, busighet och glimt i ögat att en stund i det här bandets sällskap alltid blir ett feel good-evenemang.

Härnäst blir det faktiskt den finska publiken som får känna på detta och sen är det bara att hoppas att de även vänder hemåt med nya musikaliska framträdanden. Det smakar mer, Bullseye, det är bara att boka in Stora torget och fortsätta!