2015-01-15 15:03

2015-01-20 22:41

Mellanstadiebarn knivhotat

FILIPSTAD

Ett barn i mellanstadieåldern ska ha blivit knivhotat av ett annat barn i Filipstad. Händelsen har polisanmälts.

Enligt polisen ska upprinnelsen ha varit ett snöbollskrig. ”Kriget” ska ha urartat i ett smärre slagsmål efter en kritisk fullträff med en snöboll. Några dagar senare blossade missämjan upp på en lekgård, och i samband med detta ska ett av barnen ha visat fram en kniv på ett sätt som uppfattades som hotfullt.

Enligt polisen ska upprinnelsen ha varit ett snöbollskrig. ”Kriget” ska ha urartat i ett smärre slagsmål efter en kritisk fullträff med en snöboll. Några dagar senare blossade missämjan upp på en lekgård, och i samband med detta ska ett av barnen ha visat fram en kniv på ett sätt som uppfattades som hotfullt.