2018-07-03 14:03

2018-07-04 08:39

Födelsedag 4/7

Familj

10 år

Viggo Gunnarsson

Karlstad

I dag fyller Viggo Gunnarsson från Karlstad 10 år. Han går på Kroppkärrsskolan. Viggo tycker om att cykla, spela fotboll och spela dataspel. I framtiden vill han arbeta som ordningsvakt och resa till Italien.

80 år

Nils Ottenhag

Kristinehamn

80 år fyller Nils Ottenhag, Karpgränd 4C, Kristinehamn. Nils är född i Örebro och har jobbat som järnvägstjänsteman i både Örebro och Hallsberg. Han har även ett intresse för föreningsliv och har varit med i föreningen för byggnadskultur i Kristinehamn. Övriga intressen Nils har är resor och släktforskning.

65 år

Majny Alfredsson

Filipstad

Den 4 juli fyller Majny Alfredsson, Sparbanksgatan 33, Filipstad, 65 år. Majny är född i Karlstad. Hon har gått 9 år i grundskolan och läst en 2-årig ekonomilinje på Spångbergsgymnasiet.

10 år

Viggo Gunnarsson

Karlstad

I dag fyller Viggo Gunnarsson från Karlstad 10 år. Han går på Kroppkärrsskolan. Viggo tycker om att cykla, spela fotboll och spela dataspel. I framtiden vill han arbeta som ordningsvakt och resa till Italien.

80 år

Nils Ottenhag

Kristinehamn

80 år fyller Nils Ottenhag, Karpgränd 4C, Kristinehamn. Nils är född i Örebro och har jobbat som järnvägstjänsteman i både Örebro och Hallsberg. Han har även ett intresse för föreningsliv och har varit med i föreningen för byggnadskultur i Kristinehamn. Övriga intressen Nils har är resor och släktforskning.

65 år

Majny Alfredsson

Filipstad

Den 4 juli fyller Majny Alfredsson, Sparbanksgatan 33, Filipstad, 65 år. Majny är född i Karlstad. Hon har gått 9 år i grundskolan och läst en 2-årig ekonomilinje på Spångbergsgymnasiet.