2017-11-15 11:35

2017-11-15 11:35

Tre värmländska kockar pratar och lagar mat

BOKNYTT: Mat och prat i Värmland

En riktig kock ska vara uppfinningsrik, matglad och vitklädd.
På huvudet ska kocken ha en hög kockmössa, en som är sisådär tre–fyra decimeter hög.
Den nya boken Mat och prat i Värmland har tre sådana matexperter som huvudpersoner. Håkan Andersson, Jan Fredriksson och Peter Friessnegg heter de tre.
Och för några år sedan kom de på en alldeles utmärkt god idé.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa.

eller
Teckna en plusprenumeration för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

buy subscription

Erbjudandet gäller:

tillgång till Plus-artiklar på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande