2017-11-15 11:35

2017-11-15 11:35

Tre värmländska kockar pratar och lagar mat

BOKNYTT: Mat och prat i Värmland

En riktig kock ska vara uppfinningsrik, matglad och vitklädd.
På huvudet ska kocken ha en hög kockmössa, en som är sisådär tre–fyra decimeter hög.
Den nya boken Mat och prat i Värmland har tre sådana matexperter som huvudpersoner. Håkan Andersson, Jan Fredriksson och Peter Friessnegg heter de tre.
Och för några år sedan kom de på en alldeles utmärkt god idé.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

En digital prenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto