2017-09-16 06:00

2017-09-22 15:17

"Dokusåpor är vuxenmobbning på hög nivå"

KARLSTAD: Värmlands före detta dokusåpakändisar sina historior och hur de lever sina liv i dag

De kastades rakt in i hetluften. Klivet från att ha varit helt okända till att bli skvallerpressens älsklingar har präglat deras liv. I en reportageserie under sex helger framåt berättar några av Värmlands före detta dokusåpakändisar sina historier och hur de lever sina liv i dag.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto