2010-03-06 07:30

2016-01-08 07:12

10 år 6/3

Hanna Hansen

Kristinehamn

10 år fyller Hanna Hansen, Kristinehamn. Hanna går i tredje klass på Strandskolan. På fritiden pysslar hon, ritar, leker, lyssnar på musik och tittar på filmer. I framtiden vill Hanna bli konstnär, resa till Thailand och köpa en hundvalp.

Sanna Wall

Karlstad

10 år fyller Sanna Wall, Karlstad. Sanna går på Stodeneskolan. På fritiden spelar hon fotboll i Hertzöga, innebandy i Karlstad och handboll i Hellton. Sanna brukar också leka med kompisar och på vintern är hon i Säfsen och åker skidor. I framtiden vill hon jobba med djur och spela innebandy.

Caroline Alfredsson

Klässbol

10 år fyller Caroline Alfredsson, Klässbol. Caroline går i Klässbols skola. På fritiden rider hon på Arvika ridskola. Caroline gillar även att spela tv-spel och vara på internet, leka ute och åka skridskor vid bra väder. I framtiden vill hon jobba med djur, kanske bli veterinär.

Jesper Larsson

Segmon

10 år fyller Jesper Larsson, Segmon. Jesper går på Slottsbrons skola. På fritiden leker med han med kompisar, spelar innebandy, mekar lite, tittar på tv, grejar med datorn, skriver lite sagor och historier. I framtiden vill Jesper börja köra folkrace som pappa

Filip Huuva

Karlstad

10 år fyller Filip Huuva, Karlstad. Filip går på Färjestadsskolan. På fritiden spelar han ishockey i Skåre BK/FBK, träffar kompisar, spelar tv-spel, spelar fotboll och fiskar. i framtiden vill han bli NHL-proffs.

Ebba Moltheus

Karlstad

10 år fylle Ebba Moltheus, Karlstad. Ebba går på Hagaborgsskolan. På fritiden spelar hon cello, innebandy och umgås med kompisar. I framtiden vill Ebba bli lärare eller djurskötare och innebandytränare.

Hanna Hansen

Kristinehamn

10 år fyller Hanna Hansen, Kristinehamn. Hanna går i tredje klass på Strandskolan. På fritiden pysslar hon, ritar, leker, lyssnar på musik och tittar på filmer. I framtiden vill Hanna bli konstnär, resa till Thailand och köpa en hundvalp.

Sanna Wall

Karlstad

10 år fyller Sanna Wall, Karlstad. Sanna går på Stodeneskolan. På fritiden spelar hon fotboll i Hertzöga, innebandy i Karlstad och handboll i Hellton. Sanna brukar också leka med kompisar och på vintern är hon i Säfsen och åker skidor. I framtiden vill hon jobba med djur och spela innebandy.

Caroline Alfredsson

Klässbol

10 år fyller Caroline Alfredsson, Klässbol. Caroline går i Klässbols skola. På fritiden rider hon på Arvika ridskola. Caroline gillar även att spela tv-spel och vara på internet, leka ute och åka skridskor vid bra väder. I framtiden vill hon jobba med djur, kanske bli veterinär.

Jesper Larsson

Segmon

10 år fyller Jesper Larsson, Segmon. Jesper går på Slottsbrons skola. På fritiden leker med han med kompisar, spelar innebandy, mekar lite, tittar på tv, grejar med datorn, skriver lite sagor och historier. I framtiden vill Jesper börja köra folkrace som pappa

Filip Huuva

Karlstad

10 år fyller Filip Huuva, Karlstad. Filip går på Färjestadsskolan. På fritiden spelar han ishockey i Skåre BK/FBK, träffar kompisar, spelar tv-spel, spelar fotboll och fiskar. i framtiden vill han bli NHL-proffs.

Ebba Moltheus

Karlstad

10 år fylle Ebba Moltheus, Karlstad. Ebba går på Hagaborgsskolan. På fritiden spelar hon cello, innebandy och umgås med kompisar. I framtiden vill Ebba bli lärare eller djurskötare och innebandytränare.

null
null
null