2015-11-23 07:45

2015-11-23 09:57

Grannar upptäckte pågående inbrott

KOPPOM

Minst fem personer gjorde sent på söndagen inbrott i en fritidsvilla i Nedre Älgestad. Boende i området larmade polisen.

Två av inbrottstjuvarna, en man 36 år och en kvinna 23 år, kunde gripas efter att en polispatrull stoppat den bil som grannarna sett lämna platsen för inbrottet.

Med hjälp av en hundpatrull kunde polisen  efter drygt två timmar gripa ytterligare tre män misstänkta för inbrottet. En av dem har inte kunnat identifieras då den inte burit id-kort. De andra två är födda -75 och -78.

Brottsplatsundersökning är gjord och polisen har kunnat säkra spår för att binda de misstänkta till inbrottet. Bland annat är en kofot funnen. Antagligen den som använts för att bryta upp den plywoodskiva som täckte ett fönster sedan ett tidigare inbrott.

Alla fem sitter anhållna.

Två av inbrottstjuvarna, en man 36 år och en kvinna 23 år, kunde gripas efter att en polispatrull stoppat den bil som grannarna sett lämna platsen för inbrottet.

Med hjälp av en hundpatrull kunde polisen  efter drygt två timmar gripa ytterligare tre män misstänkta för inbrottet. En av dem har inte kunnat identifieras då den inte burit id-kort. De andra två är födda -75 och -78.

Brottsplatsundersökning är gjord och polisen har kunnat säkra spår för att binda de misstänkta till inbrottet. Bland annat är en kofot funnen. Antagligen den som använts för att bryta upp den plywoodskiva som täckte ett fönster sedan ett tidigare inbrott.

Alla fem sitter anhållna.