2014-12-30 16:17

2015-01-20 22:45

Gick bärsärk och slog kvinna

KOPPOM

Under måndagen gick en medelålders man från Koppom närmast bärsärk i sin egen lägenhet.

Han slog sönder en del av inredningen innan han så småningom gav sig på en kvinna som hade gått och lagt sig i en säng, slog och rev henne. Kvinnan lyckades kalla på polis som kom och grep mannen. Han är nu misstänkt för bland annat misshandel och så sent som under tisdagen satt han fortfarande anhållen på polisstationen i Arvika.

Han slog sönder en del av inredningen innan han så småningom gav sig på en kvinna som hade gått och lagt sig i en säng, slog och rev henne. Kvinnan lyckades kalla på polis som kom och grep mannen. Han är nu misstänkt för bland annat misshandel och så sent som under tisdagen satt han fortfarande anhållen på polisstationen i Arvika.