2017-02-07 21:07

2017-02-08 07:20

Polisinsats med inre utlänningskontroll i Dalsland

Dalsland

Polisen i Dalsland rapporterar att man under tisdagsmorgonen drog igång en insats man benämner inre utlänningskontroll.

Under eftermiddagen rapporterades på Dalslandspolisens hemsida att insatsen pågår. ”Hittills har ett tjugotal personer kontrollerats och verksamheten fortsätter. Vi är fortsatt intresserade av tips kopplade till den senaste tidens inbrott i villor och fritidshus. Det kan gälla misstänkta personer, fordon och lokaler som förhyrts som bostäder eller lagringsplatser.”, skriver polisen.

Den senaste tiden har polisen riktat sitt intresse mot vissa platser och fastigheter i Dals Långed och Billingsfors, där gripanden gjorts och stöldgods hittats vilket Dalslänningen tidigare rapporterat om.

Under eftermiddagen rapporterades på Dalslandspolisens hemsida att insatsen pågår. ”Hittills har ett tjugotal personer kontrollerats och verksamheten fortsätter. Vi är fortsatt intresserade av tips kopplade till den senaste tidens inbrott i villor och fritidshus. Det kan gälla misstänkta personer, fordon och lokaler som förhyrts som bostäder eller lagringsplatser.”, skriver polisen.

Den senaste tiden har polisen riktat sitt intresse mot vissa platser och fastigheter i Dals Långed och Billingsfors, där gripanden gjorts och stöldgods hittats vilket Dalslänningen tidigare rapporterat om.