2015-01-09 10:59

2015-01-20 23:18

Vacker vinter i bilder

EDSLESKOG: Fotografier från nyårsafton vid sjön

Vi kan i dag publicera några fantastiskt vackra vinterbilder som tagits av fotografen Johan Emricson. Han skriver att bilderna är tagna på nyårsafton. ”En fantastisk vid norra delen av Edslan. Sol, dimma och is skapade ett fantastiskt ljus.

Vi på PD uppmanar gärna fler att höra av sig med bilder. Ni som vill dela med er till våra läsare om vad som hänt på utflykten, i er förening, på arbetsplatsen eller på det lokala evenemanget. Mejla in bild och kanske också lite text, eller kontaktuppgifter, till vår mejladress redaktion@provinstidningen.se.

Vi vill gärna presentera fler läsarbilder i papperstidningen och på webben.

Vi på PD uppmanar gärna fler att höra av sig med bilder. Ni som vill dela med er till våra läsare om vad som hänt på utflykten, i er förening, på arbetsplatsen eller på det lokala evenemanget. Mejla in bild och kanske också lite text, eller kontaktuppgifter, till vår mejladress redaktion@provinstidningen.se.

Vi vill gärna presentera fler läsarbilder i papperstidningen och på webben.

  • Ove Rydh